Nieuwsgierig? Op 8 en 15 januari 2019 gratis proeflessen!

Bevalt de proefles? Doe dan mee met de cursus.

 

Meditatie voor particulieren en bij bedrijven

Iedereen kent het woord, maar veel mensen hebben geen idee wat het is: mediteren. De meditatiemethode die ik geef, komt uit de daoïstische traditie, net zoals Wudang fitness, Wudang taiji en Chinese stoelmassage. Al deze methodes gaan uit van dezelfde principes: een gezonde houding, de juiste aandacht voor lichaam en geest, en zo efficiënt mogelijk bewegen en zitten. Maak je van meditatie een dagelijkse praktijk, dan word je beloond met een beter inzicht in je eigen functioneren en ben je beter in staat om jezelf te veranderen in de richting die jij wilt.

 

Cursus 1: Ontwikkel meer zelfbewustzijn, kalmte en alertheid

Start in Drachten op 8 januari 2019 met een gratis proefles

Wil je leren mediteren, dan begin je bij Dyn Dao met een cursus van 10 lessen. Je leert hoe je kunt mediteren in een stabiele houding, zodat je zoveel mogelijk profijt hebt van de meditatie. Doordat je in deze meditatie leert focussen op je lichaam leer je jezelf steeds beter kennen. Onrust in lichaam en geest komt onherroepelijk naar boven, net zoals andere beperkingen en mogelijkheden van jezelf. De meditatie is een training om daar in alle kalmte mee om te leren gaan. Niet alleen tijdens de meditatie; ook in het leven van alledag. Na 10 lessen – en voldoende training thuis – ken je de grondbeginselen van deze meditatiemethode en kun je die zelfstandig toepassen.

 

Cursus 2: Ontwikkel dieper inzicht in jezelf en je omgeving

Start begin april 2019 Drachten

Cursus 2 kun je volgen als je cursus 1 hebt gedaan. In deze vervolgcursus van 10 lessen gaan we dieper in op verschillende aspecten van lichaam en geest. Bovendien is er aandacht voor dingen die buiten jezelf liggen. Je leert beter omgaan met ervaringen tijdens het mediteren en je wordt je bewuster van jezelf in relatie tot je omgeving. Zo ontwikkel je een scherpere kijk op je eigen functioneren en dat is nodig als je aspecten in je leven blijvend wilt veranderen.

 

Voor particulieren in Drachten en Siegerswoude

Een aantal keren per jaar starten er cursussen voor particulieren in Drachten en Siegerswoude. Kijk voor meer informatie bij Lesrooster en Tarieven in het menu.

 

Bij bedrijven in en om Friesland

De cursussen bij bedrijven worden verzorgd op locatie en inhoudelijk afgestemd op de wensen van de opdrachtgever.

 

Reacties van deelnemers

Deelnemers die de cursussen eerder volgden bij Provincie Fryslân, gemeente Smallingerland en in particuliere lessen, reageerden na afloop uiterst positief. Een greep uit de vele reacties:
“Ik kan beter omgaan met drukte en stress.”
“Mijn concentratie is verbeterd.”
“Ik kan nu beter prioriteiten stellen.”
“Ik kan weer slapen zonder medicijnen.”
“Ik kan sneller afstand nemen van storende kwesties.”
“Het was ronduit goed, ook qua sfeer, inzet en deskundigheid van de trainer.”
“Een aanrader voor veel mensen.”