Dyn Dao

Dyn Dao heeft een veelzijdig aanbod van lessen en coaching, allemaal gericht op een betere gezondheid en een prettiger leven.

Voor particulieren en bedrijven

Particulieren zijn van harte welkom in de wekelijkse groepslessen in Drachten, Ureterp en Siegerswoude. En natuurlijk op afspraak voor coaching, privéles of duoles met een maatje. Voor bedrijven in Friesland, Groningen en Drenthe maakt Dyn Dao een pakket op maat.

Beweging, rust en voeding

De drie pijlers bij Dyn Dao zijn: beweging, rust en voeding. Denk bij beweging in de eerste plaats aan tai chi en Wudang fitness. Rust vind je vooral bij yin yoga, meditatie en stoelmassages. Het voedingsadvies gaat uit van de orthomoleculaire voedingsleer. Deze drie pijlers zijn nauw met elkaar verbonden en ze spelen alle drie een rol bij elke gezondheidsvraag. Bij Dyn Dao leer je hoe dat werkt.

Jouw Weg

Ieder mens is uniek, ondanks de vele eigenschappen die we met elkaar delen. Dat betekent dat waar de ene persoon baat bij heeft, voor een ander misschien helemaal niet werkt. Belangrijk is dat je jouw eigen weg vindt in het ruime aanbod van mogelijkheden. Je vindt dat ook terug in de naam Dyn Dao. Dyn is het Friese woord voor jouw, Dao is Chinees voor weg. Jouw wensen en mogelijkheden om gezonder te leven, zijn daarom het uitgangspunt in alle trainingen en coaching van Dyn Dao.

Praktisch advies uit Oost en West

Het voedingsadvies van Dyn Dao gaat uit van de orthomoleculaire voedingsleer zoals we deze in het Westen kennen. De trainingen en stoelmassages komen uit de Oosterse traditie, maar zijn ook heel goed toegankelijk voor de Westers denkende mens. Alle lessen en adviezen blijven praktisch en staan dicht bij het leven van alledag.

Lichaamsgerichte mindfulness oefeningen

Onthoud dat alle trainingen bij Dyn Dao als het ware mindfulness oefeningen zijn. Of je nu kiest voor yoga of tai chi, meditatie of Wudang fitness, stoelmassages of voedingsadvies, het zijn allemaal methodes waarbij je aandacht ontwikkelt voor jezelf in het hier en nu. Bijzonder aan deze mindfulness oefeningen is, dat je steeds meer lichaamsbewustzijn ontwikkelt. Daardoor ga je zelfbewuster leven en zo wordt het steeds makkelijker om welbewust nieuwe wegen in te slaan. Hoe vaker je dergelijke mindfulness oefeningen doet, des te beter kun je richting geven aan je leven.

Alles is altijd in beweging

Vergeet daarbij niet dat je in het leven voortdurend zult moeten bijsturen. Om je heen veranderen de dingen en jij verandert ook. Alles is altijd in beweging. Dat is een van de basisprincipes van tai chi en feitelijk voor het hele leven. Het symbool voor dit principe is het tai chi teken, ook wel yin yang teken genoemd. Je vindt dat teken terug in het logo van Dyn Dao. Met een twist 😉