Dyn Dao

Dyn Dao heeft een veelzijdig aanbod van trainingen die zijn gericht op een betere gezondheid. Je kunt kiezen voor tai chi, Wudang fitness, yin yoga, meditatie en Chinese stoelmassages. Particulieren zijn van harte welkom in de wekelijkse lessen in Drachten, Ureterp en Siegerswoude. Voor bedrijven in Friesland, Groningen en Drenthe maakt Dyn Dao een pakket op maat.

Vragen? Neem contact op

Jouw Weg

De trainingen helpen je fitter worden in de breedste zin van het woord. Denk maar aan het verbeteren van je conditie, coördinatie, balans, houding, mobiliteit, flexibiliteit en ontspanning. Welke training je het meest oplevert, zul je zelf moeten ontdekken. Je kiest je eigen weg. De naam zegt het al: Dyn Dao РJouw Weg. Dyn is het Friese woord voor jouw, Dao is Chinees voor weg.

Mindfulness oefeningen

Onthoud dat alle trainingen mindfulness oefeningen zijn. Of je nu kiest voor yoga of tai chi, meditatie of Wudang fitness, het zijn trainingen waarbij je aandacht ontwikkelt voor jezelf in het hier en nu. Dat geldt ook voor de stoelmassages. En met behulp van al die verschillende mindfulness oefeningen ontwikkel je meer lichaamsbewustzijn, daardoor ga je zelfbewuster leven en zo wordt het steeds makkelijker om welbewust nieuwe wegen in te slaan. Hoe vaker je mindfulness oefeningen doet, des te beter kun je richting geven aan je leven.

Alles is altijd in beweging

Vergeet daarbij niet dat je in het leven voortdurend zult moeten bijsturen. Om je heen veranderen de dingen en jij verandert ook. Alles is altijd in beweging. Dat is een van de basisprincipes van tai chi. Het symbool daarvoor is het tai chi teken, ook wel yin yang teken genoemd. Je vindt dat teken terug in het logo van Dyn Dao. Met een twist.

Neem contact op