Dyn Dao Nieuws

Vier keer per jaar verschijnt het Dyn Dao Nieuws, met informatie over de lessen, aangevuld met achtergrondinformatie over gezonde beweging, ontspanning en voeding.

Dyn Dao Nieuws december 2023

Wil je iets veranderen in je leven, steek dan je energie in die dingen waar je invloed op kunt uitoefenen. Laat je daarbij vooral niet tegenhouden door allerlei ja-maars, want dan blijven de dingen zoals ze zijn. Daarover en meer in deze laatste nieuwsbrief van het jaar.
Lees de nieuwsbrief

Dyn Dao Nieuws september 2023

In contact blijven met jezelf terwijl je ook in contact bent met je omgeving. Dat is de insteek van deze nieuwsbrief. Scroll vooral even door naar de boekentip, want de schrijfster van dit boek laat als geen ander zien hoezeer we als mens verbonden zijn met de wereld rondom ons en wat dit betekent voor ons bestaan.
Lees de nieuwsbrief

Dyn Dao Nieuws juni 2023

Willen we in ons leven geld vooropstellen of willen we een wereld creëren waarin geld dienstbaar is aan zorg, voor onszelf, voor elkaar en voor de wereld? Daarmee begint deze nieuwsbrief. De boekentip sluit daar mooi bij aan.
Lees de nieuwsbrief

Dyn Dao Nieuws maart 2023

De insteek in deze nieuwsbrief is de zuivere waarneming. Verder duiken we in de uitdaging van de privéles. Kort, maar krachtig.
Lees de nieuwsbrief

Dyn Dao Nieuws december 2022

In dit nummer speciale aandacht voor Wudang fitness, die onbekende, maar ó zo gezonde manier van sporten. Verder onder meer een verrassende boekentip over moderne opvoeding volgens oeroude principes.
Lees de nieuwsbrief

Dyn Dao Nieuws september 2022

Dit keer onder meer een artikel over fijne schoenen voor tai chi en Wudang fitness en nog maar een keer het belang van meditatie.
Lees de nieuwsbrief

Dyn Dao Nieuws juni 2022

Nieuws over de lessen deze zomer, een vooruitblik naar de open lesweek in september en ter inspiratie een interessante leestip.
Lees de nieuwsbrief

Dyn Dao Nieuws maart 2022

Nieuws over tai chi op Landgoed De Slotplaats, de cursus Meditatie 2 die in april weer start, en ter inspiratie dit keer een documentaire die je beslist moet zien.
Lees de nieuwsbrief

Dyn Dao Nieuws december 2021

Informatie over lesmogelijkheden in tijden van beperkende maatregelen en natuurlijk een leuke boekentip.
Lees de nieuwsbrief

Dyn Dao Nieuws september 2021

In september 2021 kwam de eerste nieuwsbrief uit, met informatie over de gratis open lesweek, een boekentip, mediteren bij Dyn Dao, en de introductie van de voedingscoach.
Lees de nieuwsbrief