Maak kennis met tai chi in de achtertuin van restaurant De Slotplaats in Bakkeveen. Op deze prachtige locatie kun je na afloop genieten van een kopje thee of koffie met wat lekkers, of van een uitgebreide lunch. Op zondag 2, 9 en 16 juli en op zondag 20 en 27 augustus van 10.00-11.15 uur. Natafelen zolang je wilt.

Arrangement
Reserveer een arrangement voor een enkele les met na afloop koffie/thee en een speciale lekkernij. Kosten €22,50.

Vijf-strippenkaart
Koop een strippenkaart voor alle vijf de lessen. Kosten € 60,00.

Losse les
Meld je aan voor een losse les tai chi. Kosten € 15,00.

Aanmelden en betaling
Klik hier om je aan te melden of bel 06-29323108.
Betalen graag contant ter plaatse of vooraf overmaken naar rekeningnummer NL95 TRIO 0788 7758 47 t.n.v. Rieky Takken o.v.v. Tai chi De Slotplaats, gevolgd door de datum van de les en je naam.

Wat gaan we doen?
Tai chi lijkt op beweging in slow motion, maar het is veel meer. Je ontdekt hoe je kunt bewegen met aandacht voor je lichaam. Zo ga je zuinig om met je energie, krijg je minder slijtage en blijf je langer jong. En het is gewoon heel leuk om te doen.

Interessant voor alle niveaus
De lessen op De Slotplaats zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Het zijn eenvoudige oefeningen die iedereen kan doen. Heb je ervaring met tai chi, dan krijg je speciale aandachtspunten, zodat het ook voor jou interessant is. Elke week doen we iets anders, dus kom gerust nog een keer.

Nagenieten in de voormalige slotboerderij
Kies je voor het arrangement, dan staat er na afloop thee en koffie met een speciale lekkernij voor je klaar. Ga je voor de strippenkaart of de losse les en wil je toch even nagenieten? Bestel dan zelf iets lekkers van de menukaart.

Praktische informatie
• Adres De Slotplaats: Foarwurker Wei 3, Bakkeveen
• Kleding: soepele schoenen met een soepele broek en shirt.